Dans för barn och unga

Under kursen Dans för barn och unga fick vi genom föreläsningar, workshops och praktiska moment värdefulla verktyg och metoder för att man på ett varierande sätt kan undervisa barn och unga. I Dans för barn och unga ingick praktikskolan ”kom och dansa” som innebar att jag skulle praktisera det jag lärt mig under kursen för barn 5-6 år.

För mig var det viktigt att gå kursen Dans för barn och unga innan praktikskolan. Genom de praktiska lektioner och föreläsningar gav det mig en stabil grund att kunna praktisera det jag lärt mig. Det gav mig god förståelse för hur jag skulle ta mig an och jobba med barn och hur jag ska fortsätta mitt arbete som pedagog i framtiden för barn och unga.

Här kan ni läsa om mina två examinationsuppgifter från kursen.

Examinationsuppgift DBU1

Min identitet som danspedgog DBU1